Autor: Violetta Riidas • 18. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terviseamet alustas Eesti Päevalehes ilmunud loo alusel järelevalvemenetlust

Nõlvaku hooldekeskust esindavad Indrek Sooniste ja Angelika Armolik (seljaga vasakul) istuvad Maia Ploomi õigusbüroos laua taga. Nad on leppinud Olav Andersoni (paremal) nõudega tema abikaasale tekitatud kannatuste eest.
Foto: Eesti Päevaleht
Terviseamet otsustas alustada eelmisel nädalal Eesti Päevalehes ilmunud artikli põhjal riiklikku järelevalvemenetlust SA Tartu Vaimse Tervise Hooldekeskuse üle leheloos ilmsiks tulnud asjaolude väljaselgitamiseks.

12. novembri Päevaleht kirjutas juhtumist, kus väidetavalt jäeti Tartu Nõlvaku Hooldekodus hooletusse 80-aastane hoolt vajav isik, mille tagajärjel tekkisid inimesel  tervisekahjustused.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099