17. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Farmaatsia selts ja Gedeon Richter andsid välja 1000eurose stipendiumi

Annela Toom, Istv?n B?n ja EAFSi juht Jyrki Heinämäki.
Foto: Aldo Luud
Eesti Akadeemiline Farmaatsia Selts (EAFS) ja Ungari ravimifirma Gedeon Richter andsid välja järjekorras teise stipendiumi suurusega 1000 eurot. Stipendiumi sai Tartu Ülikooli proviisoriõppe 5. kursuse tudeng Annela Toom töö eest “Haavaraviks sobivate klooramfenikooli sisaldavate nanofiibrite stabiilsusuuring”.

Ain Raal, Tartu Ülikooli Arstiteaduskonna Farmaatsia instituudi juhataja: “Gedeon Richteri stipendiumit parimale proviisoriõppe uurimistöö autorile farmatseutilise tehnoloogia valdkonnas antakse välja juba teist aastat. See edasiviiv traditsioon on nüüd juurdumas ja ilmselgelt inspireerib meie tudengeid - võrreldes eelmisel aastal esitatud ühe tööga laekus tänavu konkursile koguni neli nõuetekohast ning suhteliselt võrdselt tugeva tasemega uurimistööd. On selgelt näha, et stipendium tugevdab antud valdkonnas tehtavate uurimistööde taset. Annela Toomi poolt tehtu ja esitatu eristub teistest nii sisu teadusliku aktuaalsuse kui ka tehtud töö hulga ja kvaliteedi, hea vormistuse ning eduka kaitsmise poolest.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099