17. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Katre Kõvaskit konkurents ei hirmuta

Katre Kõvask, Südameapteegi keti juht
Foto: Raul Mee
Energiline daam Katre Kõvask tegeles 15 aastat Baltimaade, Skandinaavia ja otsapidi ka Venemaa toiduäriga, viimati Premia kaubamärke tugevdades. Pole juhus, et Eesti suuruselt teise apteegiketi Südameapteek etteotsa astus just tema.

Olla toiduturu konkurentsis piisavalt eristuv, võita inimeste südamed ja hoida samas ka turuliidripositsiooni tooraine- ja hinnapoliitikate mõttes oli tõsine väljakutse. Kõvaskil on hea meel, et sai üheskoos Premia meeskonnaga sellega läbi aastate edukalt hakkama: “Lisaks võtsin kaasa hindamatu juhtimiskogemuse kultuuriliselt ja äriliselt väga erinevatest riikidest nii buumi- kui ka kriisiajast ja sellelt platvormilt tuli jah-sõna Südameapteegile üsna lihtsalt.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099