26. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Katre Kõvask: erialatöötajate osas on valitsemas üha süvenev põud

Katre Kõvask, Südameapteegi keti juht
Foto: Raul Mee
Eesti apteegiturg on äärmiselt konkurentsitihe ja kõige rohkem pigistab king jätkuvalt kvalifitseeritud tööjõu osas, ütleb Pharma Holding OÜ juhatuse esimees Katre Kõvask 2015. majandusaastat kommenteerides.

Katre Kõvask tõi välja, et 2015. aasta oli ettevõttele kasvu- ja investeeringute aasta. Lisaks käibe kasvule viie miljoni euro võrra investeeris ettevõtte palju nii apteekidesse kui ka IT-lahendustesse, et tagada jätkusuutlik kasv ka järgnevatel aastatel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708