23. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ESGO 19 – kongress praktiseerivale arstile

Tšehhist pärit David Cibula valiti kongressil uueks presidendiks. David rääkis emakakaelavähi radikaalsest kirurgiast.
Foto: erakogu
Euroopa onkoloogilise günekoloogia ühingu ESGO kongressil olid esindatud kõik kolm ravimodaalsust.

Iga kahe aasta tagant toimuv ESGO kongress toimus seekord Nizzas oktoobri lõpus. 2875 delegaadiga oli see seni suurima osavõtjate arvuga kongress. Tõsiasi, et iga kolmas delegaat oli pärit mujalt kui Euroopast, näitab ürituse kvaliteeti. Ja tõesti, olles osalenud kõigil viimastel ESGO kongressidel, võin kinnitada, et seekordne programm oli suurepärane eelkõige praktiseeriva arsti seisukohast. Võrdselt olid esindatud kõik kolm ravimodaalsust – kirurgia, kiiritus ja süsteemravi. Räägiti profülaktikast, diagnostikast, geneetikast, aga ka haigete ravijärgsest monitoorimisest. Esinesid oma ala rahvusvaheliselt tunnustatud spetsialistid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099