Kuula artiklit
5. jaanuar 2016
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Küllike Saar naasis TÜ Kliinikumi Lastefondi juhtima

Foto: Kliinikumi Lastefond
Jaanuarist on Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi eesotsas taas Küllike Saar, kes viibis lapsehoolduspuhkusel ja võtab nüüd Lastefondi juhtimise enda hoole alla nõukogu esinaisena. Sellega seoses muutub ka fondi juhtimissüsteem ja töökorraldus.

Küllike Saar, kes viibis 2014. aasta augustist lapsepuhkusel, võttis taas üle Lastefondi juhtimise, kuid mitte enam tegevjuhina, vaid nõukogu esimehena, teatas Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond.

«See tähendab, et kaotasime Lastefondi struktuurist tegevjuhi koha ja juhatuse liikmeks asub praegune toetustaotluste juht Eveli Ilves. Nõukogul saab aga fondi igapäevases juhtimises olema natuke olulisem roll kui varem,» selgitas vastne esinaine. Ta lisab, et Lastefondi tegevmeeskonnaga liitus ka arendus- ja projektijuht, kes hakkab fondi eesmärke koos kahe teise töötaja ja vabatahtlikega ellu viima.

Küllike Saar on olnud Lastefondis tegev alates 2007. aastast, mil asus toonase tegevjuhi Merike Kaunissaare kõrval fondi turundusjuhiks. Alates 2008. aasta sügisest täitis ta aga juba tegevjuhi rolli, mille täitmine on katkenud vaid lapsehoolduspuhkustel viibimise ajal aastatel 2012–2013 ja 2014–2015. Küllike Saar on omandanud magistrikraadi TÜ majandusteaduskonnas ning töötanud varasemalt ka Tartu linnavalitsuses linnaarengu spetsialistina.

Lastefondi nõukogu vajas uut juhti seoses senise esimehe Jaan Kelderi tagasiastumisega, kellele lisaks lahkusid  möödunud aasta lõpus fondi nõukogust ka Peeter Tulviste ja Reet Hääl. Uue liikmena aga asus jaanuaris Lastefondi nõukogusse ettevõtja ja rahvusvahelise tarkvaraarendusettevõtte Nortal ASi tegevjuht Priit Alamäe. Seega jätkab fondi nõukogu Küllike Saare juhtimisel tegevust seitsmeliikmelisena.

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku ligi kolme miljoni euroga.

Küllike Saar naasis TÜ Kliinikumi Lastefondi juhtima
Kuula artiklit

Küllike Saar naasis TÜ Kliinikumi Lastefondi juhtima

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708