Autor: Siret Trull • 12. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kallast: kõikide arstide palgad 10% ei tõuse

Lääne-Tallinna Keskhaigla finantsjuht ja juhatuse liige Siim Kallast ja sama haigla juhatuse esimees Imbi Moks.
Foto: Terje Lepp
Küsimusele, kas kollektiivleppega ette nähtud 2016. aasta arstide palgatõus tekitab haiglale muret, vastas LTKH finantsjuht Siim Kallast.

"Vastavalt Arstide Liidu, Haiglate Liidu ja valitsuse kokkuleppele tõusevad arstide ja õdede palkade alammäärad, seega, kõikide arstide palgad 10% ei tõuse. Tervishoiutöötajate palgatõusu kaetakse haigekassa teenusehindade tõusuga. Praegusel hetkel tekitab peamiselt muret fakt, et 2016. aasta haigekassa leping on veel sõlmimata, mistõttu ei oska me täpselt hinnata palgatõusu mõju haigla rahalisele seisule."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708