Autor: Triin Tabur • 15. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aug: tervishoius kriibib üle Euroopa

Lembi Aug
Foto: Raul Mee
Eesti Arstide Liidu president Lembi Aug viibis osales sel suvel Prahas Euroopa arstide ühenduste juhtide kohtumisel ja tõdes, et on hulk kitsaskohti, mis on ühised igale tervishoiusüsteemile üle Euroopa ja mis puudutavad kõiki arste asukohast hoolimata.

Lembi Aug võrdles "Meditsiin 2016" konverentsil arstide probleeme Eestis ja mujal Euroopas. Juunis toimunud kohtumisel tõid Euroopa arstide ühenduste esindajad välja kolm peamist probleemi tervishoiusüsteemis, millega tegelemine on kõige pakilisem.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708