Kuula artiklit
19. jaanuar 2016
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimite Maalox ja Effentora tarneraskus

Foto: internet
Ravimiametile on teada antud ravimite Maalox ja Effentora tarneraskustest.

Müügiloa hoidja Sanofi-Aventis Estonia OÜ teatas ravimi Maalox 40 mg/35 mg/ml suukaudse suspensiooni (toimeained magneesiumhüdroksiid ja alumiiniumhüdroksiid) tarneraskusest, mille eeldatav kestus on 2016. aasta veebruari keskpaigani. Apteekides on jätkuvalt saadaval Maalox suukaudne suspensioon 4,3 ml kotikestes ja Maalox närimistabletid.

Müügiloa hoidja Teva B.V. teatas ravimi Effentora 400 mcg bukaaltabletid (toimeaine fentanüül) tarneraskusest, mille eeldatav kestus on 2016. aasta aprillini. Teised Effentora bukaaltablettide tugevused on apteekides saadaval.

Ravimite Maalox ja Effentora tarneraskus
Kuula artiklit

Ravimite Maalox ja Effentora tarneraskus

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708