Autor: Violetta Riidas • 17. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suurbritannias sünnib surnult 4,6 last tuhandest

Foto: Postimees/Scanpix
Hiljuti avaldatus statistikast selgub, et Suurbritannias sünnib ämmaemandate puuduse ja lapseootel emade puuduliku teavitamise tõttu palju lapsi surnult. Samas artiklis tuuakse positiivse näitena esile Eesti.

2014. aastal sündis Suurbritannias sealse statistikaameti andmetel surnuna 3563 last ehk 4,6 last tuhande lapse kohta, kirjutab The Guardian. Meditsiiniajakirjas Lancet avaldatud uuringu kohaselt on need arvud Eestist, Poolas ja Horvaatias märgatavalt väiksemad, vahendas Postimees Tervis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708