Kuula artiklit
26. veebruar 2016
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimi Morfin DAK 20 mg/ml süstelahus tarneraskus lõppenud

Foto: Scanpix/Caro
Ravimiamet teatas tarneraskuse lõppemisest.

Müügiloa hoidja Takeda Pharma AS on Ravimiametile teada andnud, et Morfin DAK 20 mg/ml süstelahuse tarneraskus on lõppenud ja apteekidel on taas võimalik ravimit tellida. Morfin DAK on ainuke Eestis registreeritud süstitav morfiini preparaat.

Ravimi Morfin DAK 20 mg/ml süstelahus tarneraskus lõppenud
Kuula artiklit

Ravimi Morfin DAK 20 mg/ml süstelahus tarneraskus lõppenud

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708