17. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinikumi hambaraviõed kutsuvad suutervisepäevale

Autor: Scanpix/Caro

Täna, 17. märtsil kell 15-18 on huvilistel võimalik osaleda Tartu Ülikooli Kliinikumi stomatoloogia kliinikus suutervisepäeval, kus räägitakse suuhügieenist ning näidatakse suuhügieeni võtteid ja vahendeid.

Lisaks on suu- ja hambahaiguste osakonnas võimalik saada tasuta konsultatsiooni. Hambaravialased töötoad toimuvad TÜK stomatoloogia kliinikus ruumis 305 kell 15, 16 ja 17. 

Töötubades räägitakse laste suuhügieenist, ortodontilise ravi saajate suuhügieeni eripäradest, hamba eemaldamise järgsest suuhügieenist, hambaproteeside hooldusest ja vahenditest ning hambaravist narkoosis ja selle näidustustest.

Soovi korral on võimalik lasta mõõta ka vererõhku ja veresuhkru näitajaid. Tartu Ülikooli Kliinikumi stomatoloogia kliinik ja Eesti Õdede Liidu hambaraviõdede seltsing korraldavad suutervise teavituspäeva, et osaleda suuhügieeni teadlikkuse tõstmisel, milleks on ülemaailmselt kokku lepitud suutervise päev 20. märts.

Aastal 2005 asutatud Eesti Õdede Liidu Hambaraviõdede seltsingusse kuulub 249 hambaraviõde, -assistenti ja abilist üle Eesti.

Täiendav info:

Irina Sapatšuk

hambaraviõdede seltsingu juht

e-post [email protected]

tel 53 319 851

Autor: Pressiteade

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708