Kuula artiklit
17. märts 2016
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinikumi hambaraviõed kutsuvad suutervisepäevale

Foto: Scanpix/Caro
Täna, 17. märtsil kell 15-18 on huvilistel võimalik osaleda Tartu Ülikooli Kliinikumi stomatoloogia kliinikus suutervisepäeval, kus räägitakse suuhügieenist ning näidatakse suuhügieeni võtteid ja vahendeid.

Lisaks on suu- ja hambahaiguste osakonnas võimalik saada tasuta konsultatsiooni. Hambaravialased töötoad toimuvad TÜK stomatoloogia kliinikus ruumis 305 kell 15, 16 ja 17. 

Töötubades räägitakse laste suuhügieenist, ortodontilise ravi saajate suuhügieeni eripäradest, hamba eemaldamise järgsest suuhügieenist, hambaproteeside hooldusest ja vahenditest ning hambaravist narkoosis ja selle näidustustest.

Soovi korral on võimalik lasta mõõta ka vererõhku ja veresuhkru näitajaid. Tartu Ülikooli Kliinikumi stomatoloogia kliinik ja Eesti Õdede Liidu hambaraviõdede seltsing korraldavad suutervise teavituspäeva, et osaleda suuhügieeni teadlikkuse tõstmisel, milleks on ülemaailmselt kokku lepitud suutervise päev 20. märts.

Aastal 2005 asutatud Eesti Õdede Liidu Hambaraviõdede seltsingusse kuulub 249 hambaraviõde, -assistenti ja abilist üle Eesti.

Täiendav info:

Irina Sapatšuk

hambaraviõdede seltsingu juht

e-post [email protected]

tel 53 319 851

Autor: Pressiteade

Kliinikumi hambaraviõed kutsuvad suutervisepäevale
Kuula artiklit

Kliinikumi hambaraviõed kutsuvad suutervisepäevale

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708