21. märts 2016

Pärnu linna teenetemärgi pälvib kolm arsti

Pärnu haigla taastus- ja järelraviosakonna juhataja Kaja Elstein pälvis teenetemärgi suurepärase ja hinnatud töö eest arstina ning kaasaaegse multidistsiplinaarse taastusravi eriala loomise ja arendamise eest. Pilt 2013. aastast, mil Pärnu aasta teoks valiti Pärnu haigla taastusravi- ja heaolukeskuse ning psühhiaatriakliiniku avamine.
Autor: Pärnu Postimees

Pärnu linna volikogu otsustas läinud nädala lõpul tunnustada teenetemärgiga kümmet inimest silmapaistvate teenete eest, nende hulgas kolme Pärnu haigla arsti.

Pärnu haigla taastus- ja järelraviosakonna juhataja Kaja Elstein pälvis teenetemärgi suurepärase ja hinnatud töö eest arstina ning kaasaaegse multidistsiplinaarse taastusravi eriala loomise ja arendamise eest. 

Ortopeediaüksuse vastutavale vanemarst-konsultandile Aldin Talvingule omistati teenetemärk suurepärase ja hinnatud töö eest arstina ning ortopeedia eriala järjepideva arendamise ja õpetamise eest.  pälvis teenetemärgi suurepärase ja hinnatud töö eest arstina ning erakorralise meditsiiniabi eriala arendamise eest. 

Erakorralise meditsiiniabi teenistuse juhataja Marit Õun

Teenetemärgid antakse üle 9. aprillil Pärnu raekojas. Pärnu linna teenetemärki on antud 2007. aastast ning see antakse Pärnu linna tunnustusena füüsilisele isikule silmapaistvate teenete eest. 

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708