21. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu linna teenetemärgi pälvib kolm arsti

Pärnu haigla taastus- ja järelraviosakonna juhataja Kaja Elstein pälvis teenetemärgi suurepärase ja hinnatud töö eest arstina ning kaasaaegse multidistsiplinaarse taastusravi eriala loomise ja arendamise eest. Pilt 2013. aastast, mil Pärnu aasta teoks valiti Pärnu haigla taastusravi- ja heaolukeskuse ning psühhiaatriakliiniku avamine.
Autor: Pärnu Postimees

Pärnu linna volikogu otsustas läinud nädala lõpul tunnustada teenetemärgiga kümmet inimest silmapaistvate teenete eest, nende hulgas kolme Pärnu haigla arsti.

Pärnu haigla taastus- ja järelraviosakonna juhataja Kaja Elstein pälvis teenetemärgi suurepärase ja hinnatud töö eest arstina ning kaasaaegse multidistsiplinaarse taastusravi eriala loomise ja arendamise eest. 

Ortopeediaüksuse vastutavale vanemarst-konsultandile Aldin Talvingule omistati teenetemärk suurepärase ja hinnatud töö eest arstina ning ortopeedia eriala järjepideva arendamise ja õpetamise eest.  pälvis teenetemärgi suurepärase ja hinnatud töö eest arstina ning erakorralise meditsiiniabi eriala arendamise eest. 

Erakorralise meditsiiniabi teenistuse juhataja Marit Õun

Teenetemärgid antakse üle 9. aprillil Pärnu raekojas. Pärnu linna teenetemärki on antud 2007. aastast ning see antakse Pärnu linna tunnustusena füüsilisele isikule silmapaistvate teenete eest. 

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708