19. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna lehes: Ravimifirmade huvi Eestis ravimiuuringuid teha väheneb

Foto: Andras Kralla/ÄP
Kaanelugu võtab luubi alla asjaolu, et ravimifirmade huvi teha Eestis ravimiuuringuid on vähenev. Üks põhjus on siinne bürokraatia. Ravimifirmasid häirib ka see, et pärast uuringute lõppemist jääb teadmata ajaks nende kanda patsiendi jätkuravi.

Arvamus: üldhaigla juht arutleb haiglauuenduste üle. “Minu jaoks on see maagiline lühend GKS täielikult veel avanemata. Kõik selgitused, mis antakse, ei ole kuidagi seotud geograafiaga,” kirjutab Rakvere haigla juht Ain Suurkaev.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708