27. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pildid: tervishoiutöötajad ja haiglajuhid lepitaja juures

Tervishoiutöötajad ja haiglate esindajad 27.04 riikliku lepitaja juures.
Foto: Julia-Maria Linna
Riikliku lepitaja kt Henn Pärn ütles, et täna aset leidnud kohtumine tervishoiutöötajate kutseliitude ja haiglate liidu esindajatega tõi selgust eelkõige õdede töötingimuste parendamise osas.

"Õdede ja hooldajate küsimuses jõudsime kokkuleppeni, et kuna nende puhul on eeltöö tehtud ja rahvusvahelised standardid eeskujuks olemas, võetakse teema kiiresti ette ja juba 12. mail on see Eesti Haiglate Liidu volikogus arutusel, et siis sealt edasi ministri juurde minna sellega," kõneles Henn Pärn.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708