Ravimite Alenotop ja Loperamid-ratiopharm tarneraskused

Ravimiamet teatas ravimite Alenotop ja Loperamid-ratiopharm tarneraskustest.

Müügiloa hoidja Teva Pharma B.V. teatas ravimi Alenotop 70 mg tabletid (toimeaine alendroonhape) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti augusti alguseni. Samas ravimvormis ning sama tugevusega on saadaval Sedron 70 mg õhukese polümeerikattega tabletid.

Müügiloa hoidja ratiopharm GmbH teatas ravimi Loperamid-ratiopharm 2 mg õhukese polümeerikattega tablettide (toimeaine loperamiid) tarneraskusest, mille eeldatav lõpp on 2016. a III kvartalis. Ravim on hetkel apteekides veel saadaval,  samuti on saadaval teised loperamiidi sisaldavad ravimid teistelt müügiloa hoidjatelt.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.