Autor: Violetta Riidas • 16. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome sotsiaal- ja terviseministri siirdumine erameditsiini tekitab pahameelt

Foto: kuntalehti.fi
Endise Soome sotsiaal- ja terviseministri Laura Räty lahkumine Helsingi abilinnapea kohalt ja teade tööle asumisest erameditsiiniettevõttes Terveystalo on tekitanud Soomes terava arutelu huvide konflikti üle.

Räty oli 2014.–2015. aastal Alexander Stubbi valitsuses Soome sotsiaal- ja terviseminister ja 2011. aastast Helsingi aselinnapea, kelle töövaldkonnaks olid tervishoid ja sotsiaalhoolekanne, vahendas Postimees Tervis portaali Yle Uutiset. Kui Rätyle 2015. aasta valimistel parlamenti saada ei õnnestunud, naasis ta oma kohale Helsingi omavalitsuses. Nüüd on Räty andnud teada, et loobub tööst avalikus sektoris ja asub tööle ettevõttes Terveystalo.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708