Autor: Mirjam Esperk • 17. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sule: Õiglane palk vastab juhi vastutusele ja töötulemustele

Eesti Haiglate Liidu juht Urmas Sule
Foto: Raul Mee
Meditsiiniuudiste küsimusele: mis on haiglajuhi õiglane palk, vastas Eesti Haiglate Liidu juhatuse esimees Urmas Sule.

Sule: "Haiglajuhi nagu iga teise juhi jaoks on õiglane palk selline, mis vastab juhi vastutusele ja töötulemustele. Loomulikult on olulised ka organisatsiooni suurus ja töö keerukus. Haigla on spetsialistide organisatsioon. Kõige on keerulisem haiglajuhtide jaoks tagada, et meil oleks tööl piisav hulk häid arste, õdesid ja hooldustöötajaid, kelle jaoks on tööturg avatud ka palju kõrgema palgatasemega naaberriikides. Kui haiglajuht suudab haigekassa hinnakirjast ja piiratud lepingumahust hoolimata oma töötajaid motiveerida ja organisatsiooni arendada, siis on ta korralikku palka väärt küll."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708