Autor: Violetta Riidas • 19. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa: Ravikindlustusraha tuleb kasutada optimaalselt

Haigekassa kommunikatsiooniosakonna juhataja Katrin Romanenkovi sõnul on haigekassa hinnakujunduse eesmärgiks tagada, et ravikindlustusraha oleks kasutatud efektiivselt ja otstarbekalt.

Praegu kehtiv hinnakujunduse metoodika töötati välja 10 aastat tagasi ning vahepeal on tervishoiusüsteemis toimunud mitmeid arenguid. Selleks, et hinnata metoodika asjakohasust, telliti AS PricewaterhouseCoopers Advisors’ilt (PwC) 2014. aastal ekspertanalüüs, mille käigus tutvusid PwC eksperdid olukorda kirjeldavate dokumentide ja andmetega ning viisid läbi intervjuud haigekassa ja raviasutuste esindajatega ning PwC globaalse võrgustiku ekspertidega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708