25. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: tervisepäev Tallinna tervishoiu kõrgkoolis

Loeng lastele.
Foto: TTK
Teisipäeval toimus Tallinna tervishoiu kõrgkoolis koostöös õdede liiduga tervisepäev, mis on seekord suunatud algklasside õpilastele.

Tervisepäeval toimusid kõrgkoolis nii terviseteadlikkust tõstvad 15-minutilised loengud kui interaktiivsed õpitoad. Lastele räägiti koolivägivallast, mürgistest taimedest ning puukidest ja madudest. Samuti õpetati, missugune on korralik kätehügieen, kuidas peatada erinevaid verejookse ning käituda teadvusetu inimesega. Üle korrati ka hädaabinumbri 112 tundmine.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708