Autor: Mirjam Esperk • 31. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GALERII: Tartus kogunes kõnet kuulama paarsada meedikut

Foto: Mirjam Esperk
Kell 12 kogunesid SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lunini tänavapoolse väljapääsu juurde paarsda "padjasõdalast," et kuulata padjaaktsiooni algataja Kuido Nõmme peetud kõnet.

Lisaks patjadele olid nii mõnelgi meedikul kaasas patjadega lapsed ning rihma otsas haukuvad koerad. Ka olid omapoolset toetust tulnud näitama lastega kodus olevad meedikud ning ka kiirabitöötajad. Võeti üles ka lauluviis - "Seitse patja, neli tekki..." 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708