5. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Padjasõdalaste juht: Jääge liinile!

Padjasõja aktsiooni juht Kuido Nõmm
Foto: Facebook
Padjaga tööle aktsiooni eestvedaja, kliinikumi erakorralise meditsiini osakonna juhtataja Kuido Nõmm pani laupäeva hilisõhtul Facebooki tänusõnad ja kokkuvõtte toimunud sündmusest ja lubab, et tegevus meedikute parema tuleviku nimel jätkub.

Kuido Nõmm kirjutab Facebookis: "Minupoolsed õnnitlused meile kõigile. Osales tuhandeid meedikuid ja toetajaid, kes laadisid ülesse sadu ja sadu pilte! Nüüd, kui furoor hakkab lahtuma, võime julgelt öelda, et meie aktsioon oli tõeliselt edukas ja isegi ületas oma eesmärgid.. Samas, vaatamata sellele lõbususele, edastasime oma olulise sõnumi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708