6. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA arstitudengid on Lõuna-Eesti Haiglas vaatluspraktikal

Lõuna-Eesti Haigla.
Foto: Andras Kralla
Alates 6. juunist viibivad Atlantise projekti raames Lõuna-Eesti Haiglas Ameerika Ühendriikide meditsiiniüliõpilased.

Tegemist on Ameerika ülikoolide I kursuse meditsiinitudengite (pre-med üliõpilaste) vahetusprogrammiga. Programmi raames saadetakse 10-20 õpilasest koosnev grupp neljaks nädalaks teise riigi haiglasse vaatlema. Eestis osaleb selles projektis ainsana Lõuna-Eesti Haigla.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708