14. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eiki Nestor: nende rahadega, mis tervishoius on, me varsti toime ei tule

Eiki Nestor.
Foto: Postimees/Scanpix
Eesti Patsientide Liidu aastakonverentsil tõdes riigikogu esimees Eiki Nestor, et Eesti tervishoiusüsteemi on vaja raha juurde tuua. Samuti rõhutas Nestor, et Eesti vajab patsiendiseadust.

„See, et Eesti tervishoiusüsteem elas ilma suuremate probleemideta üle majanduslikult raske aja, näitas kõige enam selle süsteemi õigsust. Rääkides aga tulevikust, siis jõuavad valitsuse lauale peagi ettepanekud, mis on seotud tervishoiu rahastamisega. See põhimõte, et haigekassa valib teenuste pakkuja, on mõistlik. Üksnes nii on võimalik luua efektiivne tervishoiusüsteem. Sellise raha eest nii palju teenuseid kuskil ei saa,“ arutles Nestor.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708