21. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstid ja patsiendid: Võõrarstide eelnõu vajab põhjalikku muutust

Foto: Scanpix/Reuters
Meedikute ja patsientide esindajad toovad kirjas terviseministrile välja, et Eestist on saamas ainus riik Euroopa Liidus, kus välisarstidel on võimalik saada eriarstina töötamise õigus ilma residentuuri läbimata ja riigikeelt oskamata.

Eesti Arstide Liidu, Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkonna, Eesti Hambaarstide Liidu, arstlike erialaseltside ja Eesti Patsientide Liidu esindajad saatsid tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovskile sel nädalal ühisarvamuse tervishoiuteenuste korraldamise seaduse muutmise seaduse ja välisriigis kvalifikatsiooni omandanud arstide Eestis registreerimist reguleerivate rakendusaktide muutmise eelnõude kohta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708