28. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valmisid Eesti tervishoiusüsteemi integreerituse hindamise kuue indikaatori jätkuvad arvutused 2015. aasta kohta

Palat. Pilt illustratiivne.
Foto: Raul Mee
Valminud on 2015. aasta esimesel poolel Eesti Haigekassa ja Maailmapanga Grupi koostöös valminud uuringu raportis „Ravi terviklik käsitlus ja osapoolte koostöö Eesti tervishoiusüsteemis“ avaldatud kuue indikaatori jätkuvad arvutused 2015. aasta kohta raviasutuste lõikes.

Oleme teostanud täiendava andmeanalüüsi ning arvutanud näitajad haiglate lõikes tuginedes 2015. aasta raviarvete andmetele. Täiendava andmeanalüüsi eesmärgiks on saada infot selle kohta, kui hästi tänane Eesti tervishoiusüsteem järgib krooniliste patsientide käsitluses integreeritud ravi põhimõtteid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708