Autor: Violetta Riidas • 7. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskmiselt veetis üks hospitaliseeritu haiglas kaheksa päeva

Foto: Raul Mee
TAi avaldas 2015. aasta päeva- ja haiglaravi voodite esialgne koondstatistika ja korrigeeritud on varem avaldatud haiglaravi voodite 2015. aasta kvartalistatistikat.

Avaldatud on 2015. aasta päeva- ja haiglaravi voodite esialgne koondstatistika ning korrigeeritud on varem avaldatud haiglaravi voodite 2015. aasta kvartalistatistikat. Lisatud ka esialgsed andmed haiglavõrgu arengukava haiglate kohta eraldi (tabelid HH08, RV701, RV711) ning haiglad aasta lõpu seisuga omandivormi, liigi ja maakonna järgi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708