Autor: Kadi Heinsalu • 14. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apotheka langes veel suuremasse kahjumisse

Terve Pere Apteek tegevjuht Kadri Ulla.
Foto: Meditsiiniuudised, mu.ee
Eesti suurima apteegiketi Apotheka (Terve Pere Apteek OÜ) majandustulemus näitab, et apteegipidamine ei ole Eestis kasumlik. Eelmise aasta kahjum oli pea kolm korda suurem kui üle-eelmise aasta oma.

Turuseisust kirjutab majandusaruanne, et 2015. aasta tulemusi mõjutasid oluliselt õigusliku keskkonna muutumine, apteekide lisandumine ja ümber kolimine kõikides linnades. Lisaks oli jätkuvalt suureks probleemiks kvalifitseeritud tööjõu puudus, mis tingis tugeva palgasurve vastava haridusega spetsialistide sektoris.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708