Autor: Kadi Heinsalu • 17. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Millega üllatab tänavu Meditsiin 2017?

Töö- ja terviseminister Jevgeni Ossinovski ja haigekassa juht Tanel Ross konverentsil Meditsiin 2016 eelmise aasta detsembris.
Foto: ÄP: Raul Mee
Meditsiiniuudised korraldab ka selle aasta lõpus ettevaatava konverentsi, tänavu nimetusega Meditsiin 2017. Arsti väljakutsed keerulises meditsiinikoridoris on üks märksõnu, millega konverentsi võiks iseloomustada.

Mai lõpus Meditsiiniuudiste korraldatud vestlusringis märkis tuntud arst ja arvamusliider Peeter Mardna: "Elukogemuse järgi ütlen seda, et küllalt suur protsent inimesi tahab, et arst teeks ta terveks, aga ise midagi ei pea tegema. Vat see on see probleem. Andke mulle need tabletid, mis vaevused ära võtavad!"

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708