26. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arendusmaraton HIV-positiivsete heaks

Täna algab Tallinnas maailma esimene HIV-positiivsete inimeste heaolu parandamisele pühenduv hackathon.

Alates tänasest kuni pühapäevani toimub Tallinna Teaduspargis Tehnopol HIVdigital hackathon. 48-tunnine arendusmaraton toob kokku üle 80 digilahenduste arendaja ja neid nõustava HIV-valdkonna asjatundja. Eesmärk on HIVdigital konkursile esitatud lahendusideedest interdistsiplinaarsete meeskondade jõu ja kogenud mentorite nõuga pühapäeva pealelõunaks kõige esmaste töötavate lahendusteni välja jõuda. Nende hulgast valib žürii välja parimad ja eraldab konkursi auhinnafondist kokku kuni 30 000 eurot prototüübi arendamiseks. Korraldajatele teadaolevalt on HIVdigital hackathon maailma esimene HIV-positiivsete inimeste heaolu parandamisele pühendunud hackathon.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708