2. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TÜ meditsiiniteaduste valdkonnas alustab õpinguid ligi 450 uut tudengit

Noor arst.
Foto: Scanpix/Caro
Sel nädalal toimunud meditsiiniteaduste valdkonna 2016/17. õppeaasta avaaktusel avaldas dekaan Margus Lember rõõmu selle üle, et kõik õppekohad on täidetud ja seda parimate kandidaatidega.

Uue õppeaasta plaanidest tõi dekaan olulisemana välja valdkonna uue arengukava vastuvõtmise. "Tahan, et arengukava ei oleks dokument bürokraatide laual, vaid et selle koostamine ja vastuvõtmine aitaks luua sihte ja looks selgust tehtu osas," ütles Margus Lember.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708