Autor: Violetta Riidas • 21. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõmm: Noored on juba valmis kodumaale jääma...

Kliinikumi arst Kuido Nõmm.
Haigekassa miinus on sel aastal muljetavaldavalt suur ja rahandusminister näib paindumatu. Küsisime kommuuni "Tervis on kallis" loonud erakorralise meditsiini arstilt Kuido Nõmmelt, kas praegu võiks kollektiivlepingu läbirääkimistel palganõude osas järeleandmisi teha või tuleks siiski senistele seisukohtadele jääda? Milline peaks olema arstide palgatõus aastas, et nad välismaale ei läheks?

Kuido Nõmm: "Ma ei kuulu Arstide Liidu juhatusse ja ei osale läbirääkimistel. Seega ei esinda siin vastuses mitte Arstide Liitu, vaid ainult iseennast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708