Autor: Violetta Riidas • 22. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Margus Punabi kunstikogust tuleb kaks näitust korraga

Meestearst Margus Punab
Foto: Väinu Rozental
Sel neljapäeval, 22. septembril kell 18.00 avatakse Tartu Kunstimajas näitus „The Age of Sex. Fotokunst Margus Punabi kogust“ ja Tartu Kõrgema Kunstikooli galeriis Noorus avatakse tund aega hiljem näitus „Maskuliinne eksistentsialism. Kunst Margus Punabi kogust“.

“The Age of Sex” Tartu Kunstimajas tutvustab dr Punabi kogu uusimat, fotokunstile keskenduvat suunda, mis sai mõttelise alguse 2012. aastal Viinis, mil Margus Punabi tähelepanu köitis briti fotograafi John Coplansi looming, mis ajendas teda koguma ka näitusel eksponeeritavat Eesti fotokunsti. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708