Tallinnas toimub rahvusvaheline ravimite kvaliteedi alane konverents

27.-28. septembril 2016 toimub Tallinnas rahvusvaheline ravimite kvaliteedi alane konverents "The European Pharmacopoeia & The Quality of Medicines: Tackling future challenges together". Konverentsi korraldab Euroopa Nõukogu allorganisatsioon European Directorate for the Quality of Medicines & HealthCare (EDQM).

Konverents on pühendatud Euroopa farmakopöa 9. väljaande ilmumisele ja toimumispaigaks on valitud Tallinn, kuna Eesti on käesoleva aasta maist kuni novembrini Euroopa Nõukogu ministrite komitee eesistuja.

Ravimite ja toimeainete kvaliteedinõuded, uute tehnoloogiate areng ning sellega kaasneda võivad riskid mõjutavad ravimite kättesaadavust. Üha aktuaalsemaks muutub vajadus nende riskidega toimetulekuks, et tagada patsientidele kvaliteetsed ravimid.

Konverents toob kokku üle 200 ravimite kvaliteediküsimustega tegeleva spetsialisti: ravimite, toime- ja abiainete tootjad, teadus- ja arendustegevuse, kvaliteedi kontrolli ja hindamisega seotud inimesed, ravimiametid ja ministeeriumid. Kahepäevase konverentsi jooksul käsitletakse aktuaalsemaid ravimite kvaliteeti puudutavaid teemasid. Arutatakse bioloogiliste ravimpreparaatide standardeid, uute ning kaasaegsete tehnoloogiate mõju farmakopöa monograafiatele, arenguid ja muudatusi ravimites esineda võivate lisandite määramisel, abiainete ning pakendimaterjalide nõuete ühtlustamist.

Ajakava on leitav EDQMi kodulehelt.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.