Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 27. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas toimub rahvusvaheline ravimite kvaliteedi alane konverents

Foto: Andras Kralla/ÄP
27.-28. septembril 2016 toimub Tallinnas rahvusvaheline ravimite kvaliteedi alane konverents "The European Pharmacopoeia & The Quality of Medicines: Tackling future challenges together". Konverentsi korraldab Euroopa Nõukogu allorganisatsioon European Directorate for the Quality of Medicines & HealthCare (EDQM).

Konverents on pühendatud Euroopa farmakopöa 9. väljaande ilmumisele ja toimumispaigaks on valitud Tallinn, kuna Eesti on käesoleva aasta maist kuni novembrini Euroopa Nõukogu ministrite komitee eesistuja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708