Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 28. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Innovatsioon, uued tehnoloogiad ja ravimiohutus

Ravimid.
Foto: Scanpix/Caro
Kaks päeva kestval konverentsil "The European Pharmacopoeia & The Quality of Medicines: Tackling future challenges together" arutletakse, kuidas innovatsioon ja uued tehnoloogiad aitavad tagada ravimite kvaliteeti ja ohutust. Tänast seminari „New Technologies“ modereerib Euroopa farmakopöa töörühma Process Analytical Technology juht ja endine Euroopa farmakopöa komisjoni juht Dr Michael J. Morris.

Ravimite tehnoloogia ja kvaliteedi hindamise meetodid arenevad pidevalt. Euroopa farmakopöa kui üldtunnustatud kvaliteedistandard, peab nende arengutega kaasas käima. Seminaril tulevad arutlusele juba Euroopa farmakopöasse jõudnud uuemad ravimite tootmist ja analüüsi puudutavad teemad ja ka teemad, mille kajastamine farmakopöas vajab uuendamist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708