Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 29. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anneli Kannus saab täna Eesti Õdede Liidu presidendiks

Foto: Erakogu
Neljapäeval, 29. septembril algusega kell 13 toimub Paide kultuurikeskuses Eesti Õdede Liidu kongress, kus viiakse sisse muudatused liidu põhikirja. Pärast kongressi toimub Eesti Õdede Liidu volikogu koosolek, kus valitakse õdede liidule uus president ning nimetatakse asepresidendid.

Eesti Õdede Liidu volikogu esinaise Tiina Sildver-Kikase sõnul tuleneb vajadus liidu põhikirja muuta eelkõige viimastel aastatel muutunud mittetulundusühingute kui ka ametiühingute seadusest. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708