Pressiteade

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli avab huvilistele uksed

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli avatud uste päev toimub 26. oktoobril kell 10-14.

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppekorralduse koordinaatori Ele Hanseni sõnul on avatud uste päev sõltumata vanusest kõikidele suurepärane võimalus sisustada oma aega huvitavalt ja kasulikult. Juttu tuleb näiteks nii esmaabist kui ka õigetest kätepesuvõtetest. „Töötubadest saab põnevaid ja vajalikke teadmisi iseenda kohta, näiteks on võimalus lasta testida tervisenäitajaid, uurida ultraheliga kilpnääret ja palju muud,“ rääkis Hansen.

Lisaks saab avatud uste päeval lähemalt tuttavaks röntgeniga, katsetada erinevaid abivahendeid (kargud, ratastool jne), arutleda tervisliku toitumise ja unehügieeni teemadel, tutvuda erinevate väljapanekutega ja osaleda viktoriinidel.

Kõik huvilised on oodatud ka seminaridesse ja loengutesse, mis 26. oktoobril tunniplaanis. Selliselt saab hea ülevaate kõrgkooli laboritest, simulatsioonikeskustest, aga ka näiteks füsioterapeutide massaažiklassist ja spordisaalidest ning vaba aja veetmise võimalustest.

Õppekavade minimessil vastavad üliõpilased kõikidele küsimustele ja räägivad, miks tasuks kõrgkooli õppima tulla.

Lisainformatsiooni ja täpsemat kava saab lugeda siit

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.