Autor: Mirjam Esperk • 21. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jostov: tulemusi näeme aasta pärast

Põlva haigla juhataja Koit Jostov.
Foto: IRL
E-lahenduste koondumine uude asutusse TEHIK võib parandada teabe vahetamist spetsialistide vahel, kuid uue ettevõtte käimalükkamine röövib aega ja raha, ennustab Põlva haigla juht Koit Jostov.

"Võibolla tuleb mingi efekt sellest, et kõik IT-teenused koondatakse kokku ja tekib mingi sünergia ning IT spetsialistid saavad üksteist toetada," avaldas Põlva haigla juht Koit Jostov lootust, kuid jääb siiski tulemuse osas skeptiliseks. "Aga teisalt ei ole ma kindel, et sama ministeeriumi alla uue analoogse firma moodustamine paneb rattad paremini veerema. Sedasama võiks ju ka olemasoleva firmaga teha."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708