Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 24. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ortopeedid: Iga kolmas artroosihaige jõuab õigeaegselt operatsioonile

Foto: wikipedia.com
Eesti Traumatoloogide-Ortopeedide Selts ning Eesti Artroplastika Selts juhivad sotsiaalministeeriumi kirjavahetuses leitavas pöördumises tähelepanu, et alarahastamise tõttu on endproteesimiste järjekorrad liiga pikad ning õigeaegselt saab operatsioonile iga kolmas artoosihaige. Pakutakse välja ka lahendusi.

„Viimasel ajal laialdast kõlapinda leidnud haigekassa eelarve ülekulu on seadnud meditsiini erinevad valdkonnad raskete valikute ette. Löögi alla on sattunud ka liigeshaiguste plaaniline operatiivne ravi,“ kirjutatatakse tervise- ja tööministrile ning haigekassa nõukogu esimehele Jevgeni Ossinovskile, haigekassa juhatuse esimehele Tanel Rossile ning riigikogu sotsiaalkomisjon esimehele Aivar Kokale adresseeritud pöördumises.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708