Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev, Электронный справочник Äripäev • 31. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iga kohapealne ravivõimalus päästab laevareisist

Kuressaare haigla juht Märt Kõlli
Kuressaare Haigla panustab haigla juhi Märt Kõlli sõnul nii e- ku ka füüsiliste teenuste arendamisse miljoneid eurosid, et ühelt poolt rahuldada kohalik kunde ning teisalt leida võimalusi tasuliste teenuste pakkumiseks.

 Märt Kõlli sõnul peab Saaremaal haigla arendamisel arvestama saarlaste murede eripäraga. “Patsiendile on äärmiselt ebamugav mandrile minek, ükskõik, mis valdkonnas,” toob ta välja põhilise. Seetõttu panustataksegi, et haiglas oleks võimalikult palju erinevaid diagnostikavõimalusi, kuigi kogu aparatuuri ei kasutata kindlasti optimaalselt. “Iga kohapealne ravivõimalus säästab mandrile minekust,” selgitab Kõlli haigla esimest prioriteeti. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708