Autor: Violetta Riidas • 13. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õetudengid saavad uue valikaine

Laboris.
Foto: Scanpix/Caro
Tartu Tervishoiu Kõrgkool soovib pakkuda õe ja ämmaemanda õppekavade üliõpilastele valikainet Immuniseerimine, mille läbimisel ei pea tudeng tulevikus enam uuesti läbima eraldi 16tunnist immuniseerimisealast täiendõppekursust.

Tartu Tervishoiu Kõrgkool esitas sotsiaalministeeriumile ka vastava õppekava. Sotsiaalministeeriumi immunoprofülaktika eskpertkomisjoni liikmetel tekkis siiski mitmeid küsimusi, ettepanekuid ja tähelepanekuid nii ainekava kui ka selle läbiviimise osas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708