Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 22. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ITK eakad patsiendid said moodsad treeningvahendid

Ratast väntab kliiniku juht Eve Karmo.
Foto: ITK
Ida-Tallinna Keskhaigla õendus- ja hooldusabikliinikus oli 19. detsembril põnev hommik – MyFitness ja G4S kinkisid eakatele kaasaegsed treeningvahendid.

Trenažööride kliinikusse jõudmise lugu algas pea pool aastat tagasi, kui MyFitness otsustas oma treeningvahendeid uuendada ning otsis rakendust  väljavahetatavatele seadmetele. Mõte need just õendus-ja hooldusabikliinikusse viia saadi G4S-i rannavalve juhilt Henry Seemelilt, kes mitmel korral koos väljaõppel olevate rannavalvuritega kliinikus abiks on käinud ning eakate patsientide liikumisvajadust tähele pannud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708