Autor: Kadi Heinsalu • 13. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänane oluline otsus võib viia kollektiivleppe tüli lahenduseni

Haigekassa büroo sissepääs Tallinnas.
Foto: Meditsiiniuudised, mu.ee
Tänasel haigekassa nõukogu istungil võib laheneda kollektiivleppe sõlmimise küsimus, mis aitab edasi töörahu katkestamisest ja lõpetab vaakumi paljude arstide ja raviasutuste jaoks.

Tänase Eesti Haigekassa nõukogu koosoleku oluline teema on tervishoiutöötajate palgakomponendi arvestamine. Kollektiivlepingu projektis pakutakse perearstidele 10,53 eurot ja haigla eriarstidele 10,90 eurot tund. Praegu on tunni maksumus 10,00 eurot, kirjutab perearst Eero Merilind oma Facebooki seinal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099