Autor: Violetta Riidas • 18. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida teha, kuid ma ei leia end tervishoiutöötajate registrist?

Foto: Raul Mee
Terviseameti vastused tervishoiutöötajate registrit sagedamini puudutavatele küsimustele.

Millal ja mille alusel kuvatakse tervishoiutöötajat registris?Tervishoiuteenuste korraldamise seaduse § 501  lg 7 ja majandustegevuse seadustiku üldosa seaduse § 51 lg 1 ja 2  ning Vabariigi Valitsuse  09.10.2008  määruse nr 149 „Tervishoiuteenuse osutamise tegevuslubade riikliku registri põhimäärus“ § 7 lg 3 p 7  ja § 14 lg 7 alusel kuvatakse Terviseameti kodulehel tervishoiutöötajate registris ainult tegevusloaga tervishoiuasutuses ja apteegis töötavad isikud  st on avaldatud seoses tervishoiuteenuse osutamise tegevuslubade andmete avaldamisega ning on seotud tervishoiutöötaja töökohaga.Olen registreeritud tervishoiutöötajate/proviisorite ja farmatseutide registris. Minu nimi on muutunud. Mida ma pean tegema, et muuta nimi registris?Palun saatke tervishoiutöötajate ja tegevuslubade registrite osakonna töötajale (liina.saar|ä|terviseamet.ee)  e-kirja teel taotlus:Taotlus nime muutmiseksPalun muuta tervishoiutöötajate registris minu nimi ...(eelmine nimi ja tervishoiutöötajate registri kood).Avalduse esitaja nimiPalun lisage taotluse juurde ka koopia oma uuest isikut tõendavast dokumendist.Kui ma end tervishoiutöötajate/proviisorite ja farmatseutide registrist ei leia, kas see tähendab, et minu registreering on peatatud?Nii tervishoiutöötajate registri kui proviisorite ja farmatseutide registri välisvaates kuvatakse ainult tegevusloaga tervishoiuteenuse osutaja(te) juures või apteegis töötavate spetsialistide nimed, kutsed/erialad, koodid ja töökohad. Kui te ei tööta hetkel  tervishoiuteenuse osutaja juures  registris registreeritud erialal, siis te ei ole registri välisvaates leitav, kuid registris olete endiselt.. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099