Autor: Violetta Riidas • 26. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sule: Uus hinnakiri eeldab olulisi muudatusi

Eesti Haiglate Liidu juhatuse esimees Urmas Sule.
Foto: Julia-Maria Linna
Meditsiiniuudiste küsimusele, kas uus tervishoiuteenuste loetelu teeb elu keerulisemaks või lihtsamaks, vastas Eesti Haiglate Liidu juht Urmas Sule.

Urmas Sule: "Uue hinnakirja juurutamine vajab haiglates olulisi töökorralduslikke muutusi ja infotehnoloogilisi arendusi. Aega selleks praktiliselt pole. Lisaks käivad paljudes haiglates samaaegselt e-saatekirjade teemalised suured arendustööd. Rahalised mõjud on omaette teema."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099