Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 10. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jevgeni Ossinovski, andke haigele raha kaasa!

Foto: Anti Veermaa
Raviraha liikumine koos patsiendiga annaks haigele valikuvõimaluse ja suurendaks haiglate konkurentsi, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Selle asemel et leiutada valgusfoore ja spidomeetreid ning sundida kauplusi viinalette seina taha peitma, võiks tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski tervishoiusüsteemis algatada erastamise, mis looks patsiendile kauaoodatud valikuvabaduse. Kes tahab, jääb solidaarse süsteemiga, ent kes soovib, valib oma tervislikule seisundile sobivaima eraravikindlustuse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708