Autor: Triin Tabur • 13. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teenetemärgi saanud Ants Kass: Arsti silm peab särama

Ortopeed Ants Kass Grand Mani tiitli saamise päeval 2015.
Foto: PERH
Nii pikka lõikust kui 9. veebruaril ei olnud Põhja-Eesti Regionaalhaigla ortopeed Ants Kass kaua tegema pidanud. Operatsioon kestis kokku umbes seitse ja pool tundi.

Pika lõikuse vahepeal operatsiooni juures viibinud kolleegid vahetusid ja üks tulijaist vihjas doktor Kassile, et talle "antakse rist". Et töö aeg oli, lisab ortopeed, siis selle uudise tähendus kohe pärale ei jõudnudki. "Õhtul peale lõikust naine telefonis küsis, et kõik helistavad ja soovivad õnne, mis toimub." 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099