Autor: Triin Tabur • 16. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Miia Sultsmann: kindlustusfondi kulud tuleb jagada

Räpina haigla juht ja haiglate liidu juhatuse liige Miia Sultsmann.
Foto: reform.ee
Räpina haigla juht ja haiglate liidu juhatuse liige Miia Sultsmann leiab, et loodav vastutuskindlustuse fondi rahastamine peaks ideaalis tulema mitmest allikast.

"Kuna vastutuskindlustuse süsteemi rakendamisel on tegemist ka ravikvaliteedi parendamisega ja protsess toob kaasa tervishoiuteenuste hinna muutused, on loogiline siduda süsteemi rahastamine ka haigekassaga," kommenteerib Miia Sultsmann."Riigieelarvest tulev lisarahastamine on aga möödapääsmatu," lisab ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099