Autor: Violetta Riidas • 8. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peedu: oleme selle aasta lepinguga pigem rahul

Foto: ERR
Põhja-Eestir Regionaalhaigla juht Agris Peedu ütles, et arvestades haigekassa eelarvelisi võimalusi sel aastal, on nad lepinguga pigem rahul.

"Loomulikult esitasime pärast lepingu esmase versiooni saamist Haigekassale omapoolsed täiendavad soovid, mis lähtuvad meie võimekusest ja meie seisukohalt patsientide vajadustest, kuid neid ei pidanud haigekassa võimalikuks sel aastal rahuldada," ütles Peedu. Ta lisas, et nad on omapoolsed vajadused kaardistanud ja loodavad, et valitsuse lähiajal tehtavad otsused võimaldavad regionaalhaiglal oma võimekust efektiivsemalt rakendada tervishoiuteenuse osutamisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099