Karell Kiirabi kasvab jõudsalt

Kiirabiteenuseid osutav Karell Kiirabi AS suurendas müügitulu ning plaanib uusi investeeringuid.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kiirabifirma Karell Kiirabi AS kasvatas 2016. aastal oma müügitulu 11 protsenti, 6,31 miljoni euroni. Ärikasum suurenes aga 54 909 euro võrra, 55 610 euroni, kirjutas Äripäev.

Ettevõttes töötas mullu keskmiselt 249 inimest (võrreldes 2015. aastaga 2 töötajat vähem). Käive töötaja kohta suurenes 12 protsenti, 25 340 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 13 protsenti, 1262 euroni kuus.

"2017. aastal pööratakse põhitähelepanu kiirabiteenuse kvaliteedi jätkuvale tõstmisele ning arendamisele. Kavandatakse investeeringuid uutesse kiirabiautodesse ning töötajate töötingimuste parandamisse," kirjutatakse tegevusaruandes.

Ettevõtte omanik on eelmise aasta septembrist Tapa Haigla AS, mille emafirma on 1Care Group OÜ. Varem kuulus ettevõte ärimees Urmas Sõõrumaale.

Karell Kiirabi juhataja on ettevõtte kodulehe andmetel firma kauaaegne vanemõde Ave Põlluaas, kes kuulub ka firma juhatusse. Märtsist 2016 alustas tööd AS Karell Kiirabi vanemarsti ametikohal Viktoria Pronevitš.

1Care Group OÜ on 10 omanikku. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.